Over ons

Lang leve Tante Jo

 

De naam Tante Jo is 22 jaar geleden geboren, toen ik trotse Tante werd van Lisa. Na al die mooie jaren heb ik in 2014 een kinderdagverblijf opgericht genaamd Titi & Koe. Ook daar werd ik fiere Tante jo van alle kinderen die ik onder mijn vleugels mocht nemen.

Na 6 mooie jaren werd het tijd voor een nieuw avontuur. In al die jaren kreeg ik in de opvang vaak de vraag van: wat zijn goede kinderschoenen en pantoffels voor ons kind? En zo is de liefde beginnen groeien naar het oprichten van een eigen kinderschoenenwinkel. Samen met mijn man zijn we een super mooie collectie gaan aankopen voor jullie. Op 8 februari 2020 opende onze winkel op de Wilderenlaan 27,3803 Sint-Truiden , op 4 kilometer van het stadscentrum van Sint-Truiden. 
Wij hebben een uitgebreid assortiment aan mooie, trendy schoenen voor kinderen tussen 0 en 14 jaar. Van stappertje met maatje 18 tot grote prins of prinses met maat 41.

Nu 8 maanden later willen we jullie nog beter van dienst zijn en openen we een webshop. Deze bevat hetzelfde assortiment als onze winkel. Zo kunnen jullie van hartenlust shoppen van thuis uit.  

Liefs 

Tante Jo 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »